Запоріжжя Інформ

БК "Дніпро" підписав форварда

БК "Дніпро" підписав форварда
34834 ПЕРЕГЛЯДІВ

Баскетбольний клуб "Дніпро" продовжує комплектувати склад перед початком нового сезону Суперліги. Нагадаємо, першим новачком команди став американець Генрі Дугат, який грав в Україні за "Будівельник" та став MVP сезону 2017-18.

Керівництво клубу та тренерський склад на чолі з Денисом Журавльовим продовжили контракти з Дмитром Глєбовим, Олександром Сізовим та Анатолієм Шунделем. Нагадаємо, що Глєбов в чемпіонаті Суперліги в сезоні 2018/2019 за 26 хвилин гри на майданчику в середньому набирав по 9 очок, 4,8 підбирання та 4,3 передачі. Загалом Дмитро провів 26 поєдинків. Анатолій Шундель проводив на майданчику в середньому по 21 хвилину. За цей час він набирав 7,8 очка, робив 2,5 підбирання і майже 2 асисти за гру. Загалом провів 40 матчів у сезоні.

Статистика Сізова - 5,5 очок, 3,7 підбирання і майже 2 передачі. Також Сізов став у складі "Дніпра" чемпіоном Суперліги 3х3. А от другий новачок команди - Ігор Чумаков. Форвард минулий сезон провів у "Черкаських мавпах". В середньому він набирав в чемпіонаті Суперліги 7,2 очка, та робив майже 4 підбирання. Зіграв 31 поєдинок. Додамо, що за свою кар'єру Чумаков пограв за "Донецьк", "Ферро-ЗНТУ", "Миколаїв", "Черкаські Мавпи", польський "Старт" і австрійський "Фюрстенфельд". Загальні збори до сезону "Дніпро" почне в кінці липня.

Читайте також:Дніпряни основа збірної з баскетболу 3х3

© 2020 zap-inform

Мої відео