Запоріжжя Інформ

Бійцівський турнір у Дніпрі: ринг просто неба та перемоги нокаутом

Бійцівський турнір у Дніпрі: ринг просто неба та перемоги нокаутом
230414 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі відбувся Чемпіонат зі змішаних єдиноборств. До турніру могли долучитися лише студенти з певним досвідом у змаганнях та базовим рівнем підготовки.  За призові місця та право змагатися у складі збірної на всеукраїнських турнірах боролися майже півсотні учасників з усієї області.

Ринг для боїв – просто неба біля центрального входу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Вагові категорії учасників – від 61,2 до 84 кг.

Якщо для глядачів розбиті обличчя, нокаути і травми учасників – шок, то для загартованих спортсменів – рутина. На ринзі хлопці можуть довести, чого варті.

Серед учасників є й дебютанти. Серед них – Артем Новаковський, який займається рукопашним боєм дев'ять років. Він – кандидат у майстри спорту, призер та чемпіон України з рукопашного бою, має чорний пояс перший дан. Хлопець здобув перемогу вже в першому двобої.

У загальному командному заліку перше місце посів Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. На другій сходинці – Національна металургійна академія України, на третій – Національний технічний університет «Дніпровська політехніка».

Цей турнір вже став традиційним. З кожним роком кількість і якість учасників зростає.

© 2020 zap-inform

Мої відео