Запоріжжя Інформ

Дніпровські каратисти стали призерами Міжнародного турніру

Дніпровські каратисти стали призерами Міжнародного турніру
146424 ПЕРЕГЛЯДІВ

На змаганнях з кіокушин карате у Білорусі представники збірної команди Дніпропетровщини завоювали три перших місця, чотири других, та три бронзових нагороди. Участь у турнірі взяли понад 350 спортсменів з Росії,України та Білорусі. 

“Міжнародний турнір “Сакура над Сожем” - гарна можливість зустрітися на килимі з сильними бійцями. З відомих причин, ми не беремо участі у змаганнях, що відбуваються у Росії. Але ми думаємо над тим, як українським спортсменам підвищувати свій рівень і гідно представляти країну. Турнір у Білорусі - гарний альтернативний майданчик”, - розповів президент Дніпропетровської обласної федерації Кіокушин-кан Карате-до Андрій Щиголєв. 

Переможцями та призерами у своїх вікових та вагових категоріях стали наступні бійці збірної області::

1 місце: Малюк Андрій (Дніпро, тренер Щиголєв А.) Копенкіна Мілана (Камянське, тренер Кашира Р.); Чернуха Володимир (Камянське, тренер Наконечний А.);

2 місце: Неклеса Катерина, Бреславець Єва, Бреславець Яся (Камянське, тренер Колішевський Є.), Порошенко Поліна (Камянське,тренер Кашира Р.);

3 місце: Демянчук Влада (Кам`янське, тренер Кашира Р.), Поводенко Максим, Стебліна Олександр (Новомосковськ, тренер Заблуда М.).

Гомельский турнір «Сакура над Сожем» ( Білорусь) проводиться з 1992 року. Останні три роки ці змагання відбуваються за підтримки Всесвітнього Союзу Кіокусін (KWU), який був створений у 2011 році п`ятьма міжнародними організаціями.

© 2020 zap-inform

Мої відео