Запоріжжя Інформ

Волейбольна жіноча команда СК “Прометей” стала лідером чемпіонату Суперліги

Волейбольна жіноча команда СК “Прометей” стала лідером чемпіонату Суперліги
33278 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кам’янському в центральних поєдинках четвертого спареного туру української жіночої волейбольної Суперліги зустрілися лідери чемпіонату - місцевий СК “Прометей” та волейбольний клуб «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ” з Тернополя. Незважаючи на неабияку інтригу, підопічні Андрія Романовича у двоматчевому протистоянні не віддали гостям жодного сету.

Після трьох стартових турів і “Прометей”, і “Галичанка” записали до свого активу максимальну кількість перемог. Було зрозуміло, що очний двобій змусить одного з опонентів втратити очки та вперше у нинішньому сезоні відчути гіркоту поразки.

З перших хвилин дебютного поєдинку лідерство захопили саме волейболістки “Прометею”. Без особливих труднощів із рахунком 25:15 кам’янчанки виграли 1-й сет. А згодом і 2-й - з аналогічними цифрами на табло.

У ході зустрічі наставник “Галичанки” Віктор Туркула намагався змінити ситуацію, під час численних тайм-аутів, втім це не допомогло. Завдяки злагодженій та змістовній грі, СК “Прометей” виявився кращим і у 3-му сеті - 25:17. У підсумку 3:0 — впевнена перемога команди з Кам’янського.

Другий матч виявився більш напруженим. ВК «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» прагнув виправитися, різноманітніше будуючи свої атаки. Однак, справжня боротьба зав’язалася лише у 2-му сеті. Підопічні Туркули мали реальний шанс перемогти, проте все ж поступилися з рахунком 25:23.

Перша та третя партії були схожі за своїм перебігом. 25:16 та 25:17. Спортивний клуб “Прометей” під галас рідних трибун здобув чергову впевнену перемогу.

«Я вважаю, що основна причина домінування СК “Прометей” у нинішньому сезоні - це кращий в Україні підбір ігрового складу”, - розповів головний тренер ВК «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» Віктор Туркула.

З 24 очками команда Андрія Романовича очолила турнірну таблицю та стала одноосібним лідером Суперліги.

© 2020 zap-inform

Мої відео