Запоріжжя Інформ

Олімпійський урок та "Свято олімпійського прапора" на підтримку Олімпійської збірної України у Володарці.

Олімпійський урок та "Свято олімпійського прапора" на підтримку Олімпійської збірної України у Володарці.
278208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олімпійський урок та "Свято олімпійського прапора" на підтримку Олімпійської збірної України у Володарці. 

Як відомо 19 січня 2024 року, відбулась урочиста церемонія відкриття IV зимових Юнацьких Олімпійських ігор (ЮОІ), які цього разу проходять у Республіці Корея. Цікаво, що саме у цей день у Володарському ліцеї імені В.П. Мельника Володарської селищної ради відбувся Олімпійський урок, присвячений старту IV зимових Юнацьких Олімпійських ігор (ЮОІ).

 У спортивних естафетах брали участь юні спортсмени 5а класу. Підтримували їх та вболівали учні 4б класу. За традицією церемонії відкриття Олімпійських ігор ми теж виносили Олімпійський прапор, запалювали Олімпійський вогонь, складали присягу. На спортивне свято завітали шановні гості: начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету Володарської селищної ради, випускник нашої школи - Андрій Жук, директор закладу - Ольга Кайзер, заступник директора - Іванна Гулик. З вітальним словом до учасників Олімпійського уроку звернувся Андрій Жук, зазначивши: «Здорові діти – здорова нація!». 

 Усі присутні отримали цікаву інформацію про історію Олімпійських ігор,  переглянули декілька відео фрагментів про ЮОІ.  Далі, у веселій ігровій формі, діти несли Олімпійську естафету, демонстрували свої вміння з таких видів спорту, як бобслей, хокей, біатлон, санний спорт. Також завзято відповідали на питання Олімпійської вікторини. Всі були старанними, активними, дружніми.

 У підсумку, кожен учасник отримав сертифікат учасника Олімпійського уроку, а грамоту за перше місце – команда «Лелеченята» (капітан команди – Кремінський Кирило). Вітаємо! Та, головне, що діти збагатили свої знання про зимові види спорту, історію Олімпійського руху і відчули гордість за успіхи українських спортсменів.

  Дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість навчати дітей без тривог!!!

#НОК #КОВНОК #спорт#молодь #СвятоОлімпійськогоПрапора #ОлімпійськийУрок 

#Спорт_Володарська_громада

© 2020 zap-inform

Мої відео