Запоріжжя Інформ

Ломаченко отримає ще одного зіркового суперника, якщо переможе Хейні

Ломаченко отримає ще одного зіркового суперника, якщо переможе Хейні
300378 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Василя Ломаченка вже будують плани на майбутнє.

Промоутер українського екс-чемпіона світу Боб Арум розповів, що після зустрічі із Девіном Хейні (29-0, 15КО) Ломаченко (17-2, 11КО) може битися з іншим зірковим американцем Шакуром Стівенсоном (19-0, 9КО).

Ломаченко – Хейні: бій офіційно анонсували – відома дата і місце

"Бій з Шакуром є в планах, безумовно, якщо Лома виграє у Девіна. Якщо Хейні переможе, я не впевнений, що він залишиться у легкій вазі.

Насправді я трохи сумніваюся в цьому. Він великий хлопець. Я не можу сказати точно, але природа візьме своє. Якщо Хейні переможе Ломаченка, мені здається, що він одразу перейде у першу напівсередню вагу і там проведе наступний бій", – цитує Арума boxing scene.

Нагадаємо, нещодавно було офіційно оголошено про бій між Хейні та Ломаченком за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Поєдинок відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena.

Джерело

Теги: Бокс,новости бокса,Новости,Новини,новини боксу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, Василь Ломаченко,Ломаченко, державний зрадник Василь Ломаченко,Василий Ломаченко Википедия,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Википедия,Ломаченко Вікіпедія,Девін Хейні,Девін Хейні Вікіпедія,Ломаченко та Хейні,Ломаченко та Хейні підписали контракт ,Ломаченко та Хейні підписали контракт на бій,Хейні,Хейні Вікіпедія,Шакур Стівенсон,Шакур Стівенсон Вікіпедія,MGM Grand Garden Arena
Автор: admin.sportcomua

© 2020 zap-inform

Мої відео