Запоріжжя Інформ

Лідер Динамо Циганков допоможе сім'ї 7-річної дівчинки, яка постраждала під час обстрілу Києва

Лідер Динамо Циганков допоможе сім'ї 7-річної дівчинки, яка постраждала під час обстрілу Києва
269321 ПЕРЕГЛЯДІВ

Динамівець Віктор Циганков не пройшов осторонь біди, яка сталась у сім'ї 7-річної дівчинки після обстрілу столиці України. Футболіст виставив свою футболку на аукціон, щоб допомогти постраждалим.

Благодійний аукціон від Циганкова

26 червня кияни прокинулись від звуку сирена та вибухів. Росіяни вкотре обстріляли столицю України. Одна з ракет влучила у житловий комплекс. Рятувальники змогли витягнути з-під завалів 7-річну дівчинку та її матір. На щастя, обидві живі.

Футболіст Динамо Віктор Циганков миттєво відреагував на ранковий обстріл Києва та вирішив долучитись до допомоги постраждалим. Гравець виставив на розіграш свою футболку збірної України, у якій зіграв проти Боснії і Герцеговини.

Цей поєдинок відбувся 12 жовтня 2021 року на "Арені Львів" та закінчився мировою 1:1. У тій грі єдиний гол "синьо-жовтих" якраз після передачі Циганкова забив Андрій Ярмоленко.

Благодійний аукціон від Циганкова / Фото з інстаграму масажиста

Віктор особисто залишив на футболці автограф.

Благодійний аукціон триватиме до 30 червня. Мінімальний крок ставки 500 гривень. Станом на ранок 27 червня найвища ставка під публікацією зросла до 10 тисяч гривень.

Київ потрапив під обстріл російських ракет

  • 26 червня увесь світ жахнувся наслідками обстрілу одного з житлових комплексів у центрі Києва. Ворожі ракети влучили не лише у будинок, а й дитячий садок, який був поблизу. На щастя, дітей у цей час у приміщенні не було.
  • Однак не обійшлось без постраждалих. На жаль, російська ракета забрала життя одного чоловіка, ще шість людей потребували допомоги медиків, серед них якраз 7-річна дівчинка та її матір.
  • Дівчинці, яка виявилась художньою гімнасткою, вже зробили операцію. Її та життю її матері нічого не загрожує. Цікаво, що матір дівчинки виявилась громадянкою Росії. Виходить, що росіяни б'ють по своїх же.
  • Відзначимо, що сили ППО збили дві ворожі ракети.

Джерело

Теги: Динамівець Віктор Циганков,Динамівець Циганков,Динамівець ,Динамо Віктор Циганков,Динамо Циганков,Динамо ,Віктор Циганков,Циганков,Віктор Циганков Вікіпедія,Циганков Вікіпедія,Футбол, новини футболу, новости футбола, новини спорту, новости спорта,спорт, спортивные новости, спортивні новини,Арена Львів, Андрій Ярмоленко, Ярмоленко, Андрій Ярмоленко Вікіпедія,Ярмоленко Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 zap-inform

Мої відео