Запоріжжя Інформ

Володимир Продивус був переобраний президентом ФБУ - законно!

Володимир Продивус був переобраний президентом ФБУ - законно!
357914 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 17 лютого в стінах редакції Укрінформ відбулась пресконференція на тему: “Про результати звітно-виборчої конференції ФБУ 17 грудня 2021 року”. Під час міроприємства представники Федерації боксу України чітко роз’яснили, чому переобрання Володимира Продивуса відбулося законно.

Зокрема, Віцепрезидент Федерації боксу України Юрій Андрійчук наголосив, що ФБУ працює в юридичній площині, незважаючи на протести деяких осередків боксу в Україні через переобрання президента федерації. Також, Юрій Андрійчук підкреслив, що всі зібрання, неініційовані федерацією, будуть вважатися неправомірними, а її учасники будуть виключені з ФБУ. В вчасності він мав на увазі конференцію, яку частина осередків планує провести 22-го лютого.

Щодо законності переобрання Володимира Продивуса Президентом ФБУ з чіткими аргументами виступив юрист федерації Ілля Скоропашкін, який зазначив що 17 грудня 2021року все вібулось відповідно до затвердженого статуту.

«Наші осередки є юридичними особами. Вони самостійно обирають своїх керівників. Так само вони вирішують чи брати участь в діяльності Федерації боксу України, чи делегувати своїх представників. Якщо вони не делегують своїх представників, то відмовляються від участі в роботі ФБУ, в конференції. Якби 12 представників не приїхали б, то конференція не відбулася б. Натомість у нас 7 осередків відмовилися посилати своїх делегатів, а 5 не приїхали просто без попередження. Враховуючи цей факт, можу сказати, що 13 федерацій брали участь у конференції.

В статуті прописано, що для правомірності проведення звітно-виборчої конференції і подальшої юридичної сили її результатів потрібно 2/3 від загальної кількості делегатів. У нас їх було 18 по факту (5 не приїхало) і ми маємо 13 представників, а це більше за дві третини від загальної кількості заявлених делегатів. Враховуючи це, можу сказати, що все легально», - заявив Ілля Скоропашкін.

Довідка: На звітно-виборчій конференції Федерації боксу, 17 грудня 2021 року Володимира Продивуса переобрали президентом ФБУ. Тоді, в цьому заході цілий ряд керівників обласних федерацій боксу участі не приймали. Зокрема проігнорували грудневу конференцію керівники Київської обласної федерації боксу, Київської міської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Кіровоградської, Харківської, Полтавської, Сумської, Одеської, Чернігівської та Донецької областей.  

За матеріалами Укрінформ

Теги: Володимир Продивус,Продивус,Володимир Продивус Вікіпедія,Владимир Продивус Википедия,Продивус Википедия,Продивус Вікіпедія,Украина,Бокс,Президент Федерации бокса Украины,президент Федерації боксу України,президент Федерації боксу України Володимир Продивус,ВОЛОДИМИР ПРОДИВУС,Федерация бокса,новости бокса,новини боксу,Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Україна,Юрій Андрійчук,Андрійчук,ФБУ Юрій Андрійчук,віце-президент ФБУ Юрій Андрійчук,ФБУ Андрійчук,ФБУ,Ілля Скоропашкін,Скоропашкін,Адвокат ФБУ Ілля Скоропашкін
Автор: admin.sportcomua

© 2020 zap-inform

Мої відео