Запоріжжя Інформ

ЧЕМПІОНУ СВІТУ ЮРІЮ ЗАХАРЄЄВУ ПОДАРУВАЛИ АВТОМОБІЛЬ VOLKSWAGEN TOUAREG

ЧЕМПІОНУ СВІТУ ЮРІЮ ЗАХАРЄЄВУ ПОДАРУВАЛИ АВТОМОБІЛЬ VOLKSWAGEN TOUAREG
319642 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Одесі відбулося підбиття підсумків 2021 року від Федерації боксу Одеської області, а також була проведена церемонія нагородження найуспішніших боксерів року та їхніх тренерів. Захід зібрав в одному місці найсильніших представників боксу цілого регіону - спортсменів, тренерів, суддів та функціонерів. Зокрема, нагородами та преміями були відзначені найуспішніші  боксери, які завоювали перші та призові місця на чемпіонатах світу та Європи, а також чемпіонатах України у різних вікових групах. Найкращі тренери також отримали цінні подарунки та подяки.

Цілком закономірно, що найкращим боксером Одеської області за підсумками 2021 року був визнаний чемпіон світу серед дорослих та чемпіон світу серед молоді Юрій Захарєєв, а звання найкращого тренера здобув його наставник Ігор Юрескул. Родзинкою свята стала вручення Юрію Захарєєву автомобіля Volkswagen Touareg від президента Федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва.

«Для нас велика честь підбити підсумки року, що минає. Відзначу, що 2021-й став найрезультативнішим роком за весь час роботи нашої Федерації. Ми й надалі будемо ефективно працювати для того, щоб підтримувати та розвивати одеський бокс і, звісно, відповідно преміювати найбільш достойних його представників», - відзначив Халід Мусаєв.

Источник

Теги: Одеса,Украина,Бокс,новости бокса,новини боксу,спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Україна,новости,Федерація боксу Одеської області,Федерація боксу ,Одеська область,Одесса,Европа,Ігор Юрескул,Юрескул,Юрій Захарєєв,Захарєєв,Халід Мусаєв,Мусаєв,Volkswagen Touareg,Touareg,Volkswagen ,новини
Автор: admin.sportcomua

© 2020 zap-inform

Мої відео