Запоріжжя Інформ

У кремлівському ЗМІ вийшла стаття "Що росія має зробити з Україною", де відкрито обґрунтовується необхідність геноциду

У кремлівському ЗМІ вийшла стаття "Що росія має зробити з Україною", де відкрито обґрунтовується необхідність геноциду
311244 ПЕРЕГЛЯДІВ

Pосійська мерзота перейшла до відкритої риторики нацистів. Вони не приховують, що в їх планах винищення України як незалежної держави, а українців – як окремого народу.

                               

Українців, які не підтримали російських загарбників, там називають "поплічниками нацистів", на яких очікує "денацифікація через ідеологічні репресії". Досягнути це пропонується жорстокою цензурою в політиці, культурі та освіті на захоплених територіях.

Окупанти переконані, що українці повинні "спокутувати вину" перед Росією. І полягатиме вона в "деукраїнізації", а згодом і в "деєвропеїзації".

                               

У цій статті за нашою державою навіть не зберігається назва "Україна". Традиційно нашу країну планують "пошматувати", відокремивши західні області.

Росія в цій статті називається "останньою інстанцією захисту і збереження цінностей історичної Європи", хоча країні доведеться "остаточно розстатися з проєвропейськими та прозахідними ілюзіями".

                                 

Це не вперше на РИА Новости виходять такого роду "статті". На початку війни, яку Росія планувала провести "за три дні", на сайті вже вийшла стаття про "новий порядок". Тоді її швидко прибрали, адже вона була опублікована заздалегідь. У ній писалося про те, що, "захопивши Україну", Росія встановила новий порядок у світі, і тепер з їхньою державою доведеться рахуватися. Але опір українського народу не дав цим планам здійснитися. Тому українці повинні боротися і далі, щоб решта російського марення так і залишилося їхніми божевільними мріями.

 

Повідомляє Канал 24

Теги: Російська агресія , війна в Україні,Разом переможемо! Слава Україні!,Україна переможе, stoprussia

© 2020 zap-inform

Мої відео