Запоріжжя Інформ

Активатор росту : Наша країна є однією з найбільш розвинених аграрних країн світу

Активатор росту : Наша країна є однією з найбільш розвинених аграрних країн світу
70306 ПЕРЕГЛЯДІВ

Родючі ґрунти, сприятливий клімат — ці умови створюють прекрасні можливості для розвитку агропромислового бізнесу.

 

Історично Україну називають житницею Європи, оскільки в нашій країні зосереджено близько 25% світового чорнозему, що відомий доволі високим рівнем родючості. Україна також є найбільшим у світі експортером соняшникової олії та одним з найбільших експортерів зерна.

 

Основними культурами, що роблять нашу країну одним з найбільших світових лідерів, є зернові та кормові культури, такі як пшениця, кукурудза, гречка, соняшник, ячмінь, тютюн, цукровий буряк, овочі та фрукти.

 

Однак не чорноземом єдиним. Для вирощування промислової кількості агрокультур постійно залучають земельні угіддя, що є у власності держави та орендовані паї. Кожна з цих культур за сезон сильно виснажує ґрунт і земля просто не встигає “відпочити” перед новою посівною. Тому на допомогу аграріям приходять різноманітні добрива.

 

Активатор росту : Правильне та систематичне оброблення ґрунту та насичення добривом забезпечують покращення родючості та врожайності

 

В залежності від періоду ґрунт удобрюється органічними, мінеральними, органо-мінеральними, бактеріальними чи мікродобривами.

 

Найпопулярнішими добривами для вирощування агрокультур є органічні та мінеральні. До органічних добрив відносяться ті добрива, що можна отримати природним шляхом (гній, гумус, торф, дерев’яні опилки та стружку та інші). Такі добрива покращують фізичні властивості ґрунту та його структуру та використовуються в теплий період: ранньою весною та осінню, коли земля ще прогрівається).

 

Мінеральні добрива використовуються для підтримки ґрунту, насичення його потрібними мікроелементами та поживними речовинами, щоб рослини росли здоровими та давали максимально можливу кількість врожаю. До мінеральних добрив відносять так звані активатори росту.

 

Цей тип добрив можна застосовувати як на початкових фазах росту, для врегулювання кліматичного та гербіцидного фактора стресу, завдяки чому рослини краще укорінюються; так протягом всіх фаз росту. Цей засіб допомагає формувати міцну кореневу систему, пришвидшує метаболізм та отримання поживних речовин, що сприяє опірності до грибкових захворювань, а також дає змогу боротися зі шкідниками та паразитами.

 

Цей вид добрив можна використовувати для всіх видів культур (зернові, олійні культури, кукурудза, картопля, та інші овочі й фрукти). Він ефективно допомагає запобігати виникненню хлорозу, виступає каталізатором для отримання фосфору кореневою системою рослини (що є дуже важливим для фази кущіння).

 

Активатор росту : Активатор росту рекомендують використовувати в період нападу грибкових захворювань та несприятливих кліматичних умов

 

Або коли стають помітні ознаки нестачі фосфору (у листя з’являється характерне фіолетове забарвлення під час холодів).

 

Після застосування активатору росту було зафіксовано збільшення урожаю з одного гектару. Врожай соняшнику збільшився на 20%, кукурудзи на 19 %, сої на 35%, цукрового буряку на 15%, картоплі на 29 % (до обробки було 22 тони, а після обробки препаратом стало 29 тонн). Врожай помідорів зібрали на 5 тонн більше, винограду на 30%, кавунів на 40%, огірків на 4 тони більше, вишень та черешень на 20% більше, персику на 19%, абрикос на 19%, баклажанів на 20%, петрушки та кропу на 23%, моркви на 22%, гречки на 28%, пшениці на 20%, помідорів на 6 тонн, вівсу на 25%, червоного буряку на 25%, рапсу на 28%.

Активатор росту - це універсальне добриво, яке допомагає не використовувати окремо велику кількість стимуляторів, добрив для листового підживлення, профілактичних фунгіцидів, препаратів для антистресової дії, енергетичних добавок, антидотів, засобів для укорінення та захисту від впливу низьких і високих температур.

Теги: Активатор росту,Активатор росту рослин,активатор роста растений,активатор роста хвойных,активатор роста для растений,активатор роста корней растений,удобрение,минеральные удобрения,органические удобрения,удобрение для картофеля
Автор: Envivia

© 2020 zap-inform

Мої відео