Запоріжжя Інформ

Аварія вночі: троє постраждалих!

Аварія вночі: троє постраждалих!
9031 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі сталась жахлива аварія. В Покровському районі міста зіштовхнулись дві автівки, за даними поліції, всі троє постраждали. Криворізьке районне управління поліції зазначило, що Geely й Daewoo зіштовхнулись на перехресті Шкапинко та Уфимської. Удар прийшовся на обидві автівки. Тож постраждали пасажир та водій, які перебували в Daewoo та водій Geely. Всіх трьох госпіталізували. За даними лікарів вони отримали сильні забиття та синці, проте жити будуть всі троє. Що саме трапилось та хто винен в тому, що відбулось, поліція розповість після з’ясування всіх обставин. Адже виходячи з тієї картини, яку вони побачили, висновки зробити досить складно.

А от сьогодні вдень також трапилась аварія. Проте цього разу поліція точно знає, хто винен. Водій автівки Mazda 3 рухався в бік центра міста, проте різко вирішив змінити напрямок руху, при цьому не надавши можливості Toyota та Citroen зробити маневр. Через таку халатність водій Toyota врізався в стовп. Правоохоронці зауважили, що він не мав іншого вибору, через те, що йому перекрили єдиний можливий шлях для об’їзду. В результаті того, що сталось, водія розбитої автівки забрала швидка допомога. Також постраждав і пасажир, який знаходився в машині. Але за словами лікарів, він постраждав не сильно. На місці події працювала поліція, яка склала протокол та все зафіксувала. Як надалі розгортатимуться події, покаже час. Проте скоріше за все буде суд.

Але синоптики вже попередили, що сьогодні на території Дніпра очікується сильна ожеледиця. Тож намагайтесь не їздити по темряві та за можливості, краще залишайтесь вдома. Адже життя набагато коштовніше за будь-які невідкладні справи. Така погода триватиме трохи більше ніж тиждень, тому вдень комунальні підприємства намагатимуться якось усунути цю проблему.

© 2020 zap-inform

Мої відео