Запоріжжя Інформ

Лікарі та поліція не мають слів: 12-річна мешканка Дніпра намагалась порізати собі вени на очах в інших людей!

Лікарі та поліція не мають слів: 12-річна мешканка Дніпра намагалась порізати собі вени на очах в інших людей!
8340 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні на вулиці Передовій дівчинка 12 років налякала перехожих своєю поведінкою. Вона взяла до рук шматок скла та почала різати собі вени. Коли люди це побачили, то одразу перелякались та викликали поліцію та швидку допомогу.

За словами очевидця, який і викликав правоохоронні органи, дівчинка порізала руки склом та почала рухатись в бік цвинтаря. Коли люди спробували заговорити з нею, то спершу вона нічого не відповідала, а потім сказала лише, що коли її не стане, всім буде краще. Більше жодних коментарів вона не давала. Для того, щоб привести дівчинку до тями, поліція прибула на місце разом із лікарями. Під час надання медичної допомоги, лікарі констатували, що дівчинка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння.

За словами працівників у справах дітей, ця спроба далеко не перша. Раніше її вже доставляли до відділення лікарні. Проте минулого разу дитина наковталась голок. Поліція викликала батьків дитини та намагається встановити, що відбулось із дівчинкою. Після з’ясування обставин служба у справах опіки дітей вирішуватиме подальшу долю дитини.

Також поліція повідомила, що вчора було затримано педофіла, який намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку. За словами потерпілої, вона зайшла до ліфта в під’їзді свого дому. З нею там буч чоловік. Коли двері зачинились той спробував засунути руку під одяг дівчинки. Проте ліфт зупинився, та дитина вибігла до своєї квартири. Почувши крики доньки, батько вибіг, але чоловік вже зник. Вони викликали поліцію. Злочинця затримали. Як виявилось, його досить часто бачать поблизу дитячих майданчиків. Тож тепер батьки можуть бути спокійними, адже їхнім дітям більше нічого не загрожує.

© 2020 zap-inform

Мої відео