Запоріжжя Інформ

Три місяці в одному домі із трупом рідного брата: чоловік із Новомосковська нічого не може пояснити

Три місяці в одному домі із трупом рідного брата: чоловік із Новомосковська нічого не може пояснити
9351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні поліція Новомосковська отримала досить дивний виклик, в ньому повідомлялося про те, що із сусідського будинку доноситься трупний запах. Коли працівники поліції прибули за вказаною адресою, то виявили там тіло чоловіка, який помер три місяці тому. Таке видовище вразило навіть тих, хто вже далеко не перший рік працює в поліції. Хазяїн помешкання навіть не зрозумів, що сталося, адже вважав, що все добре.

Як розповідають очевидці подій, у приватному секторі в місті Новомосковськ на вулиці Плеханова місцевий житель кілька місяців прожив в будинку з трупом рідного брата. На своїй сторінці в фейсбуці сусіди розповіли про те, що протягом певного часу допомагають своєму сусідові. Раніше він мешкав в одному будинку з братом. Чоловіки постійно зловживали алкоголем та шуміли. Проте сусіди не часто на них скаржились. Ще в листопаді один з братів помер через інсульт. Другий сказав сусідам, що викликав поліцію та швидку, і ті забрали тіло до моргу.

З того часу добрі жителі міста намагались підтримати чоловіка, щоб той не помер один від голоду. Вони приносили йому продукти, одяг, засоби особистої гігієни. Але нещодавно жінка прийшла до сусіда додому та почула що сильно тхне. При чому запах був схожий на розкладання трупу, тож вона трохи повагавшись, викликала поліцію. Коли ті приїхали, то виявилось, що в чоловіка в кімнаті все ще лежало тіло рідного брата, який помер багато місяців тому. Пояснити, що сталося, він не зміг через те, що був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Тіло померлого вже забрали та відвезли до моргу. Що відбуватиметься з чоловіком далі, сказати важко. Через те, що причина смерті його брата поки не встановлена. Слідство буде розбиратись в тому, що трапилось.

© 2020 zap-inform

Мої відео