Запоріжжя Інформ

Як померла українська поетеса в Росії: чому батьки не можуть отримати тіло?

Як померла українська поетеса в Росії: чому батьки не можуть отримати тіло?
9460 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська письменниця, яка мріяла про визнання та чудову кар’єру у світі літератури померла при дуже дивних обставинах. Точно ніхто не може сказати, що відбулось, тож по традиції, як і багато відомих українських діячів, вона пішла, лишивши по собі питань більше, ніж відповідей.

За даними, які повідомили українським журналістам, дівчина змінила своє ім’я для того, щоб здобути літературну славу. Аліна Боталова, навіть за офіційними документами перетворилася на Аделіну Шелдон. Через таке рішення дівчини, зараз батьки не можуть забрати її тіло, адже за документацією довести те, що вони родичі не можуть. Батьки хочуть попрощатися із донькою та провести її в останню путь в рідному місті юної письменниці.

Дівчина сама родом з Одеси. З самого дитинства література була сенсом її життя, проте вона не хотіла підписувати твори власним ім’ям і завжди мріяла отримати власний псевдонім. З часом він став її єдиним ім’ям. І як виявилось проблемою. Як померла дівчина, родичам також розповіли досить туманно, а показувати тіло та пояснювати все, ніхто не хоче. За офіційною версією, дівчину знайшли у квартирі вже мертвою. Експерти переконані в тому, що смерть настала в результаті сильного виснаження.

Дівчина нібито худла та намагалася сидіти на новій модній дієті, яка й довела її до такого стану. За словами експертів, жодних слідів насильницької смерті, не виявили. Аделіна Шелдон просто не змогла дійти до телефону, аби вчасно викликати швидку. Тож лікарі зауважують, що краще три рази подумати, після чого починати діяти. Особливо якщо це стосується дієт. Про те, як завершиться історія, поліція обіцяла проінформувати родичів, але якщо вони прагнуть отримати тіло, їм доведеться все ж таки доводити, що вони одна родина.

© 2020 zap-inform

Мої відео