Запоріжжя Інформ

Аварія в Кривому Розі, є постраждалі!

Аварія в Кривому Розі, є постраждалі!
9033 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні неподалік від першої лікарні сталася жахлива аварія, в результаті якої постраждали водій та жінка, яка перебувала в салоні авто. Volkswagen Passat натрапив на стовп, по якому проходять мережі електропередач.

Автівка рухалась вулицею Героїв АТО. Прямувала вона з боку Святогеоргіївської у напрямку до проспекту Металургів. Виїжджаючи на основну трасу, неподалік від першої лікарні, водій втратив контроль над авто, через що врізався в стовп. В салоні він перевозив пасажирку, яка також сильно постраждала через дії водія. Зараз обидва постраждалих перебувають в лікарні. За попередніми даними лікарів, чоловік отримав сильну черепно-мозкову травму. Жінка ж отримала сильне пошкодження грудної клітини, а також струс головного мозку. Автівку намагаються евакуювати, в неї сильно пошкоджений передній капот.

Розслідуванням того, що сталося, займаються патрульні та слідчі. Поки триває розслідування подій дорогу на Героїв АТО перекрито. Рух обіцяли відновити одразу після того, як буде встановлено послідовність та причини подій, які стались на тому місці. Більш детальну інформацію слідчі обіцяли повідомити після того, як завершиться розслідування.

А поки вони нагадують всім про те, що варто обережніше поводитись на дорогах та намагатися не поспішати. Дійсно, аварії на дорогах, це вже стало щось на стільки стабільне, що ми не звертаємо на це уваги, проте в Дніпровській області за цей місяць вже четверо загинуло під час ДТП. І такі показники ми маємо без тих, хто опинився в лікарні та тих, хто відбувся переляком. Тож поліція просить всіх власників авто бути якомога обережнішими та намагатись бути більш обачними. Кожен невірний рух під час пересування може коштувати вам життя. А повернути час назад, на жаль, ніхто не має сили.

© 2020 zap-inform

Мої відео