Запоріжжя Інформ

Розшукуються жертви двох шахрайок: жінки дурили літніх людей!

Розшукуються жертви двох шахрайок: жінки дурили літніх людей!
9743 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі поліція затримала двох шахрайок. Вони обікрали літню пенсіонерку та намагались непомітно втекти. Дві жінки викрали у 88-річної бабусі понад дві тисячі доларів США та майже десять тисяч гривень!

Постраждала розповіла, що до неї у двері постукали дві жінки. Вони представилися службою перевірки побутових лічильників. Коли вони оглянули все необхідне, то запропонували жінці обміняти старі купюри, які вона збирала протягом довгого часу, на нові. На що жінка погодилась. Шахрайки взяли гроші, поклали їх до білого конверта та залишили на столі. Потім вони відволікли пенсіонерку та поміняли конверт з грошима на конверт з папером. Пенсіонерка навіть не відчула обману.

Обох жінок затримали майже одразу. Їм висунули обвинувачення в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк від одного до трьох років. Але слідство продовжується, і якщо поліція знайде, кого ще вони встигли надурити, їм загрожуватиме вже інша стаття.

Зараз правоохоронці перевіряють жінок на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території міста та області. Якщо ви стали жертвою шахрайок, зверніться в поліцію за телефонами: (099) 357 89 52, (096) 884 83 94, 102 або будь-яким зручним для вас способом.

Пам’ятайте, що шахраї тільки й чекають, коли ви почнете їм довіряти. Вони намагатимуться ввести вас в оману. Проте перевіряйте, що та кому ви кажете. важливо розуміти, що ваші гроші зберігаються на вашій совісті. Саме тому не варто їх довіряти будь-кому. Якщо у вас є необхідність поміняти їх, то краще попросіть про це родичів. Найкращий варіант, буде, якщо ви самі із цим впораєтесь, проте будьте обережні.

© 2020 zap-inform

Мої відео