Запоріжжя Інформ

Ще одна президентська стипендія у жительки Дніпровщини: вітаємо художницю з Кривого Рогу!

Ще одна президентська стипендія у жительки Дніпровщини: вітаємо художницю з Кривого Рогу!
9420 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року Юлія Іванова встигла взяти участь в багатьох конкурсах. Її роботи були представлені в різних стилях та виконані різними способами. А сьогодні дівчина розповіла про те, що вона тепер отримуватиме президентську стипендію.


Дівчина змогла увійти до топ-25 учасників, із 200 номінантів, які були представлені цього року. Наразі юна художниця навчається в 11 класі. Проте малювати почала, коли їй було лише 8 років. Тепер її роботи представлені в багатьох стилях і кожного року вона намагається навчитись чомусь новому.


Як розповідає її викладач, яка одночасно є й подругою й наставником, минулий рік був досить таки продуктивним для юної авторки художніх творів. Вона встигла взяти участь в багатьох виставках та конкурсах. А на цей момент мистецтво вона розглядає, як професійний вид діяльності.
Саме тому, цього року вона вирішила зробити собі портфоліо, в яке вклала всі свої роботи за минулий рік. Його вона й направила на конкурс, який визначає стипендіатів. Коли дівчина побачила своє ім’я в списку. То дуже зраділа. Вона каже, що 2600 гривень стали прекрасним стимулом для того, аби продовжувати свій розвиток. Звісно, не дивлячись на те, що вона могла стипендію і не отримати, вона все одно продовжувала б творити, як прагне її серце.

© 2020 zap-inform

Мої відео