Запоріжжя Інформ

Продавчиню крамниці пограбував та жорстоко побив невідомий грабіжник

Продавчиню крамниці пограбував та жорстоко побив невідомий грабіжник
132878 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 січня о 21.40 невідомий увірвався до павільйону магазину. Він знаходився на вулиці Дніпровській міста Павлоград. Заклад працював у звичайному режимі, в цей час в них зазвичай не дуже багато відвідувачів, проте дехто все ж таки приходить, аби придбати цигарки чи щось з їжі після роботи.

Коли чоловік увійшов продавчиня навіть нічого не запідозрила. Він спокійно оглянувся, дивлячись на продукти, потім зачинив двері з середини. Злочинець раптово дістав ніж та почав погрожувати власниці магазину. Він вимагав негайно віддати йому всі гроші, погрожуючи розправою. Коли жінка спробувала викликати поліцію, зловмисник сильно побив її. Чоловік самостійно відкрив касу, забрав всі гроші, які знайшов, та скрився з місця скоєння злочину.

Під час розслідування поліція виявила, що винуватий у скоєному чоловік 27 років. 22 січня поліція одразу його затримала та доправила до слідчого відділку. Наразі він перебуває під слідством.

Його було проінформовано, що його підозрюють у скоєнні злочину за частиною 3 187 статті Кримінального кодексу України. А саме у скоєнні розбою, проникненні в приміщення. Зараз йому загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі. Також після винесення вироку в нього конфіскують все майно. Чоловіка до суду триматимуть у слідчому ізоляторі за рішенням Павлоградського Міськрайонного суду.

За оперативними даними слідчих, перед тим, як піти з місця злочину, хлопець написав та залишив власникам магазину записку. В ній він перепрошував за те, що відбулось під час пограбування. Навіщо злочинець вирішив особисто попросити вибачення та залишити після себе такий речовий доказ, поліція не знає. Після збору всіх доказів справу передадуть до суду, після чого оприлюднять всі обставини події.

© 2020 zap-inform

Мої відео