Запоріжжя Інформ

Обережно кліщі! Власники тварин отримали попередження!

Обережно кліщі! Власники тварин отримали попередження!
92747 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший день в Дніпрі сильні морози та сніг. Температура повітря набагато нижча за 0, проте тварини все ще приносять додому кліщів. Ніхто не розуміє, що сталося, адже це не зимові тварини, а отже зараз їх не повинно бути, проте хазяї й зараз знаходять цих комах на тілі тварин.

Власники собак розповідають, що щодня оглядають своїх улюбленців, аби на них не з’являлись кліщі. Всім власникам тварин вони рекомендують, аби ті обробляли тіло звірів спеціальними розчинами. Так, зараз не сезон, проте таких випадків дедалі більше.

Жінка розповіла, що її кішка постійно знаходить цих комах, вона вже не знає, що й робити, адже на дворі зима, і вони мають спати, проте цього року щось пішло не так. Можливо тому, що відбувається, і є якесь наукове пояснення. Глобальне потепління, чи пристосування, чи й те, й те. Проте, що їй робити зі своєю улюбленицею, вона не знає. Бо діти просто не випускають її з рук.

Мешканці Дніпра просто шоковані тим, що відбувається, але вдіяти нічого не можуть. Природа є природа, і її не приборкаєш. Тому вони просто радять бути більш пильними та краще слідкувати за своїми домашніми тваринами.

© 2020 zap-inform

Мої відео