Запоріжжя Інформ

Турнір по армреслінгу цього року провели у Кривому Розі

Турнір по армреслінгу цього року провели у Кривому Розі
65066 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щороку Терновський район проводить змагання перед Різдвом з армреслінгу. Та цього року 5 січня його провели у Кривому Розі. Всі були у захваті від тієї атмосфери, яка була у залі. Все це відбувалось на базі центру позашкільної освіти “Терни”. Участь в них взяли 5 спортклубів.

Участь могли взяти усі охочі, тож ми бачили багато новачків, які прийшли до спорту нещодавно. Проте були й ті, ким пишається вся Україна. Серед учасників був і Олег Михайленко. Він вже багато разів вигравав Чемпіонати України та наразі його вважають двічі призером чемпіонату світу. На його рахунку перемоги у багатьох турнірах.

В тому, що відбувся у Кривому Розі участь взяли 5 команд: «Олімп», «Сузір'я», учні центру позашкільної освіти «Терни», спорткомплексів ПівдГЗК і «Богатир». Переможці вже отримали свої нагороди у двох різних категоріях.

Організатори змагань підкреслили: «Боротьба ведеться за двома рівнями підготовленості спортсменів – це рівень до першого спортивного розряду і рівень кандидатів і майстрів спорту з дотриманням всіх правил і норм в умовах коронавірусу. Спортсмени до першого спортивного розряду наймолодші – 14 років. А найстарші у нас учасники – в районі 40».

Змагання проходили за всіма вимогами МОЗ України. Учасники сиділи в масках, та крім тих, хто безпосередньо брав участь у боротьбі біля столу був лише суддя, аби мати змогу зафіксувати, хто першим переміг.

Учасники залишились повністю задоволені своїми результатами. Так, хтось переміг, хтось програв, як буває у будь-яких змаганнях. Проте тепер в них є час аби потренуватись та стати набагато кращими за себе в цьому році. А ми чекатимемо їхніх наступних звершень. А Олега Михайленко ми чекаємо цього року на світових змаганнях. Бажаємо йому таки забрати своє золото та стати абсолютним чемпіоном світу.

© 2020 zap-inform

Мої відео