Запоріжжя Інформ

Хто хоче собі на Новий рік ялинку просто з кладовища?

Хто хоче собі на Новий рік ялинку просто з кладовища?
109985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здається, наші співвітчизники втратили не лише страх, а й совість. Сьогодні на кладовищі знайшли місця, де люди повирубували новорічні дерева. Ну і як таких людей можна назвати адекватними? Невже вони гадають, що хтось хоче собі додому принести дерево, яке росло поряд з енергією смерті? Так, не всі вірять у існування потойбіччя, та й прикмети мало хто сприймає серйозно. Проте можна мати хоча б якусь повагу до тих, для кого це важливо, до тих, хто саджав ці дерева. Та найцікавіше в цій ситуації те, що ми не можемо перевірити, звідки нам привезли дерева, які ми купуємо додому.

Автор скандального посту у мережі Фейсбук повідомила, що вніч з 18 на 19 грудня на території Новопокровського кладовища вандали зрубали сосну. На наступний день, 20 грудня, кладовище втратило ще одне новорічне дерево. Сосни посадили 7 років тому біля могили родичів автора публікації. Маргарита наголошує, що цю інформацію необхідно розповсюдити та попередити жителів міста про те, що така ситуація може статись.

Дівчина каже, що перед тим, як придбати собі додому товар, запитайте дозвіл на вирубку та продаж. Купуйте там, де продається багато дерев. І намагайтеся уникати продавців поодиноких дерев. Не важливо, де саме вони їх взяли: зрубали на кладовищі, в лісі, серед насаджень, така торгівля є протизаконною та виходить за всі рамки. Сумніваємось, що комусь кортить принести додому дерево, як багато років росло на кладовищі.

Маємо надію, що поліція відкриє кримінальне провадження і дізнається, хто причетний до браконьєрства. Аби ми і надалі могли купувати новорічні символи лише у перевірених продавців, які спеціально вирощують дерева з цією метою. А поки що чекаємо новин від Маргарити, яка буде повідомляти про такі випадки в межах Новомосковська.


© 2020 zap-inform

Мої відео