Запоріжжя Інформ

У Дніпропетровську облраду пройшов безробітний екс-нардеп-мільйонер

У Дніпропетровську облраду пройшов безробітний екс-нардеп-мільйонер
116795 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний депутат минулого скликання Андрій Денисенко Обраний депутатом Дніпропетровської обласної ради Політичною партією «Європейська солідарність».
За даними Центральної виборчої комісії, Андрій Денисенко отримав 3112 голосів в свою підтримку, що еквівалентно 51, 9% частки партії. В Біографії кандидата зазначено, що він тимчасово не працює.
Відзначимо, що влітку 2019 Андрій Денисенко задекларував 3, 97 млн грн готівкою. А за підсумками 2019 Колишній нардеп задекларував майже 4 млн грн готівкою і 18, 2 тис грн, отриманий в якості допомоги по безробіттю.
Відзначимо, що Фракція «Європейська солідарність» в Дніпропетровській обласній раді буде представлена 13 депутатами. На вибори в Регіональний заради партія занять п'яте місце, набравши 10, 8% голосів.
Раніше міліція Дніпра пред'явила письмову підозру колишньому депутату Андрію Денисенко, який вдарив міліціонера під час акції протесту 26 серпня. За даними правоохоронних органів, чоловік 1973 року народження (по словам очевидців, це Денисенко) обґрунтовано підозрюється в нападі на міліціонера.

Варто відзначити, що Денисенко був Обраний депутатом народу України в 2014 році від «Блоку Петра Порошенка», але покинув фракцію разом з Віталієм Купрієм, Олександром Дубінін і Валентином Дідич в зв'язку з рішенням тодішнього глави держави повернути компанії, що належали Інтереси олігарха Ігоря Коломойського. Крім того, Денисенко разом з Коломойського і Філатов працював в обласній адміністрації Дніпропетровської області в тій годину, коли олігарх був її президентом.
Денисенко також неодноразово звинувачував Петра Порошенка і його фракцію «Блок Петра Порошенка» в парламенті в останнього Заклик до антиукраінської позиції.
Чи не маємо ми більш уважно ставитися та приділяти більше уваги тому, хто керує нашою державою, містом. На мою думку, це викликає несправедливість, що людина с таким низьким соціальним статусом та моральною відповідальністю займає лідуюючі позиції. На разі ми будемо слідкувати за розвитком подій та тим, як Андрій себе проявить, якими будуть його наступні кроки. Не хочеться робити поспішних висновків, але наразі репутація летить поперед людини та складає з нього негативного персонажа. Зараз будемо сподіватися, що він попрацює над тією репутацію та принесе місту позитивні зміни.

Теги: політика, вибори

© 2020 zap-inform

Мої відео