Запоріжжя Інформ

На Дніпропетровщині поліція вже склала п`ять адміністративних матеріалів за порушення на виборчих дільницях

На Дніпропетровщині поліція вже склала п`ять адміністративних матеріалів за порушення на виборчих дільницях
43829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чотири протоколи — за пошкодження або винесення бюлетенів, ще один — за фактом незаконної агітації в день виборів, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Вибори проходять з незначними порушеннями. Про це заявив заступник начальника ГУ Нацполіції в області Володимир Богоніс. Станом на 10 годину ранку на Дніпропетровщині відкрилися всі виборчі дільниці. Тільки шість з них почали працювати із запізненням. Правоохоронці проводять перевірки причин несвоєчасного відкриття. Наразі жодного кримінального провадження не відкрито. По адмінпорушенням поліціянти області склали 5 протоколів.

«Чотири із них — це щодо пошкодження бюлетеня або винесення бюлетеня, і один з них — це незаконна агітація в день виборів, — пояснив заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс. — Щодо появи автобусів в Кривому Розі, то хочу прокоментувати, що 20 чоловік нами встановлено, і одна з політичних сил підтвердила, що це їхні спостерігачі. Щодо ще 50 чоловік, які приїхали з Черкаської області, ми перевіряємо їх, зараз вони доставлені у відділ поліції, встановлюємо цих осіб».

Нагадаємо, на Дніпропетровщині функціонують 1748 виборчих дільниць. До несення служби приступили 11 тисяч виборців.

Теги: виборчі дільниця,бюлетені, Дніпропетровщина

© 2020 zap-inform

Мої відео