Запоріжжя Інформ

Затримано організатора гучного розбійного нападу, учасник якого смертельно поранив поліцейського

Затримано організатора гучного розбійного нападу, учасник якого смертельно поранив поліцейського
40586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двоє злочинців ще на початку літа заволоділи майже 3 мільйонами гривень, що належали міському підприємству. Одного відразу затримали у Дніпрі, іншого — тільки зараз у Києві. Про це овідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

47-річний чоловік, який після скоєння розбійного нападу забрав половину грошей та втік, весь цей час переховувався у Києві, в орендованій квартирі. Його місце перебування встановили поліцейські кримінальної поліції Дніпра. Наразі він затриманий, за розбій йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі. А от його напарнику — довічне ув`язнення, адже молодий поліцейський Дарвін Потуданський знешкодив його ціною свого життя.

Нагадаємо, пограбування, яке мало такі трагічні наслідки, було скоєно у Дніпрі 19 червня. Нападник, погрожуючи зброєю, заволодів великою сумою грошей — майже 3 мільйони гривень. Для затримання злочинця, який втік на автомобілі, всім нарядам патрульних надали його прикмети та опис автівки. І саме поліцейські Шевченківського відділення поліції Дарвін Потуданський, Богдан Черепій та Костянтин Семенюта помітили схожий за описом автомобіль.

Аби встановити особу водія, патрульні повезли його до відділення поліції. І під час руху злочинець зміг дістати з-під сидіння пістолет Макарова та вистрілити у Дарвіна Потуданського, який перебував поруч. Богдан Черепій, який сидів за кермом, зупинив автомобіль та допоміг пораненому колезі вихопити зброю у нападника. Вони встигли одягнути кайданки на стрільця, але Дарвін помер на руках у свого напарника.


Теги: Дарвін Потуданський,розбійний напад,поліцейський,смертельне поранення, Дніпро

© 2020 zap-inform

Мої відео