Запоріжжя Інформ

16 вересня стартують підготовчі роботи з будівництва нового аеродрому в аеропорту Дніпра

16 вересня стартують підготовчі роботи з будівництва нового аеродрому в аеропорту Дніпра
21169 ПЕРЕГЛЯДІВ

Договір на їхнє виконання вже укладено, вартість робіт складає близько 12 млн грн. Тим часом, приватний інвестор має розпочати будівництво терміналів. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

15 вересня укладено договір на виконання підготовчих робіт для реалізації проєкту з будівництва нового аеродромного комплексу в міжнародному аеропорту «Дніпропетровськ».

«Вже 16 вересня стартують необхідні підготовчі роботи: демонтаж 2-х трансформаторних підстанцій, у тому числі регуляторів яскравості, системи дистанційного керування, винесення кабелів зв’язку та електропостачання з прокладанням кабельної каналізації та влаштуванням кабельних колодязів, перемикання світлосигнального обладнання, переміщення метеомайданчика тощо», — повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

До того ж, приватний інвестор ТОВ «НС Дніпро» розпочинає будівництво пасажирського та VIP-терміналів із запланованою пропускною здатністю до 1000 людей на годину. Також оголошено тендер на відбір генерального підрядника, який виконуватиме основний обсяг робіт з будівництва нового аеродрому. Бюджетним коштом в новому аеропорту побудують злітно-посадкову смугу завдовжки 3,2 км, оснащену сучасними системами навігації, метеорологічним і світлосигнальним обладнанням.

Теги: аеропорт, Дніпро,підготовчі роботи,будівництво,аеродром

© 2020 zap-inform

Мої відео