Запоріжжя Інформ

Діти з Дніпропетровщини нарешті вирушили до оздоровчих таборів

Діти з Дніпропетровщини нарешті вирушили до оздоровчих таборів
24942 ПЕРЕГЛЯДІВ

До складу першої групи увійшло понад 120 хлопчиків та дівчат. До кінця літа загалом встигнуть відпочити 679 дітлахів. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Щасливчики, які вже вирушили на літнє оздоровлення, розважатимуться у київському «Артеку» та одеській «Молодій гвардії». Відпочинок безкоштовний, адже це діти пільгових категорій — сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, хлопчики та дівчата з інвалідністю, діти АТОвців, переселенців, із багатодітних та малозабезпечених сімей. За словами начальниці відділу департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Ірини Криворучко, путівки для них оплачують із державного, обласного та місцевого бюджетів.

До Києва та Одеси відправилися 124 дитини, ще 555 відпочинуть у оздоровчих центрах Запорізької та Херсонської областей. Незабаром відкриються й два табори у Дніпропетровській області — у Царичанському та П`ятихатському районах. Загалом встигнути оздоровитися до кінця літа пощастить 679 маленьким мешканцям області.

Теги: дитячі табори,оздоровлення, Дніпропетровщина,діти пільгових категорій

© 2020 zap-inform

Мої відео