Запоріжжя Інформ

На співробітників КП "Благоустрій" здійснили напад у залі ігрових автоматів

На співробітників КП "Благоустрій" здійснили напад у залі ігрових автоматів
258180 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Слобожанському проспекті комунальники завітали у заклад аби зробити зауваження за напис з рекламою наркотиків на будівлі. В середині їх зустріла дівчина-адміністратор. Говорити з інспекторами вона відмовилась та сказала, що викликала юриста. За пів години приїхав чоловік, що мав довіреність представляти інтереси власника.

"Прийшов чоловік. Почав грубо розмовляти лаятись, хватати нас і виштовхувати з закладу. Казав, що це його приватна власність", - розповів один з постраждалих інспекторів Руслан Штаній.

Коли інспектори спитали про діяльність залу, чоловік відреагував агресивно. Він намагався виштовхати комунальників на вулицю. Коли не вийшло — зачинив їх у приміщенні. Інспектори викликали поліцію.

"Очень удачно получилась запись, в данном случае, на нагрудном видеорегистраторе, который имеет каждый инспектор во время своего патрулирования. Поэтому очень захотелось поднять этот вопрос чуть ли не на национальном уровне", - поділився директор КП "Благоустрій" Руслан Мороз.

Внаслідок події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 126, побої та мордування.

"Триває підготовчий етап щодо роботи по припиненню роботи цього залу. По всій області ми також розпочали підготовку до операції щодо протидії незаконному ігорному бізнесу на території всієї області", - доповіла речниця ГУ НП Ганна Старчевська.

Читайте також: Незаконний гральний заклад "прикрили" у Кам’янському

 

© 2020 zap-inform

Мої відео