Запоріжжя Інформ

У міськраді зібрали надзвичайну комісію

У міськраді зібрали надзвичайну комісію
33911 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рятувальники, поліцейські та представників профільних міських служб зустрілися з приводу обвалу ґрунту біля гуртожитку “Дніпровської політехніки”. Спеціалісти кажуть є загроза руйнування будівлі. Керівництво НТУ продовжує шукати кімнати для студентів, яких попросили залишити аварійне помешкання.

Фахівці планують встановити додаткові маячки на будівлю гуртожитку.А також обстежити всі сусідні будівлі, дослідити ґрунти та пустоти. За 48 годин комісія має визначити, коли можна розпочати ці роботи, - повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Приміщення відключили від комунікацій газо- та електропостачання. В яму засипали 25 кубометрів землі та 10 кубометрів бетону. Ввечері 5 жовтня студентів відселили до гуртожитку політехніки №1, що на вулиці Гончара. 

Для студентів, що мешкали у гуртожитку №2, організовано тимчасовий штаб, розташований за адресою: просп. Яворницького, 19, корпус № 4 (приймальна комісія), аудиторія № 29. 

Працює гаряча лінія: (066) 010 32 31. 

Нині рух проспектом Яворницького, від вулиці Гончара до Героїв Крут, убік Пам‘ятника Слави перекрито. Закрито проїзд проспектом Гагаріна від вулиці Паторжинського до проспекту Дмитра Яворницького. 

© 2020 zap-inform

Мої відео