Запоріжжя Інформ

Судові охоронці Полтавщини врятували життя чоловікові, який раптово знепритомнів прямо на східцях судової установи

Судові охоронці Полтавщини врятували життя чоловікові, який раптово знепритомнів прямо на східцях судової установи
329737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 28 травня, у Полтаві співробітники Служби судової охорони врятували життя чоловікові, який раптового знепритомнів.
Подія сталася близько 12-ї години на східцях, що ведуть до будівлі Ленінського районного суду м. Полтави, громадський порядок та безпеку якого забезпечують співробітники Територіального управління Служби у Полтавській області.
Сержант Служби судової охорони Олександр Страшко та капрал Служби судової охорони Олександр Бережненко побачили, як біля східців судової установи зупинився чоловік, схопився за серце, після чого впав непритомний. Судові охоронці одразу викликали карету швидкої й миттєво кинулися на допомогу непритомному чоловікові.
Ось тут і знадобилися охоронцям Феміди фахові знання та навички з надання домедичної допомоги, які вони отримують під час спеціалізованих занять: оглянувши чоловіка, Олександр Страшко та Олександр Бережненко почали надавати йому домедичну допомогу та контролювати стан потерпілого до приїзду медиків.
Медичні працівники, які прибули на місце події, подякували судовим охоронцям за правильні фахові дії в допомозі потерпілому, якого одразу ж госпіталізували до лікарняного закладу.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 zap-inform

Мої відео