Запоріжжя Інформ

У Дніпрі уродженець Азербайджану постане перед судом за спробу підкупу поліцейського

188098 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України до суду направлено обвинувальний акт стосовно уродженця республіки Азербайджан за фактом спроби підкупу посадової особи одного з місцевих відділів поліції Дніпропетровської області (ч. 1 ст. 369-2 КК України).


За даними слідства, іноземний громадянин обвинувачується в тому, що він 03.08.2020, перебуваючи в службовому кабінеті поліції, запропонував тимчасово виконувачу обов’язків заступника начальника відділення поліції Дніпропетровської області неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США щомісячно.


Вказані кошти призначалися за вплив на прийняття рішення підлеглими працівниками щодо неперешкоджання здійснення незаконної підприємницької діяльності громадянина на території м. Кривий Ріг та Дніпропетровської області, а також невилучення товару і нескладання протоколів про адміністративні правопорушення.


12.08.2020, під час надання частини обумовленої суми хабаря в розмірі 13 тис. 800 грн, протиправну діяльність громадянина припинили правоохоронці, затримавши його «на гарячому».


Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура, Нацполіція,обвинувальний акт,підкуп,Кривий Ріг, Дніпро

© 2020 zap-inform

Мої відео