Запоріжжя Інформ

В міжнародний день боротьби з корупцією військовою прокуратурою викрито громадянина під час передачі неправомірної вигоди офіцеру Держприкордонслужби

В міжнародний день боротьби з корупцією військовою прокуратурою викрито громадянина під час передачі неправомірної вигоди офіцеру Держприкордонслужби
177039 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва військової прокуратури Сумського гарнізону Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону затримано громадянина, який за хабар намагався налагодити канал контрабанди автомобільних запчастин та продуктів харчування через державний кордон України.

09.12.2020 задокументовано факт надання вказаним громадянином України одному з керівників підрозділів Сумського прикордонного загону Державної прикордонної служби України неправомірної вигоди в сумі понад 21 тисячу грн.

Завдяки налагодженої взаємодії військової прокуратури Сумського гарнізону, відділу внутрішньої та власної безпеки по Сумському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Схід» ДПС України та головного оперативно-розшукового відділу Сумського прикордонного загону ДПС України, фігуранта затримано після передачі 2 частини неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США.





Затримання проводилось спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Полтава.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, за результатами яких буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Військова прокуратура Сумського гарнізону,затримано,викрито,хабар,ДПС України,прикордонник,21 тисяча грн,500 доларів США

© 2020 zap-inform

Мої відео