Запоріжжя Інформ

На Херсонщині повідомлено про підозру податківцю, який погорів на хабарі у 3 000 доларів США

На Херсонщині повідомлено про підозру податківцю, який погорів на хабарі у 3 000 доларів США
189975 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику одного з відділів Головного управління ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).


За даними слідства, чиновник вимагав від суб'єкта господарювання незаконну грошову винагороду в розмірі $ 3 тис. США за вирішення питання щодо виключення підприємства з групи «ризикованих», розблокування податкових накладних та неперешкоджання його роботі у майбутньому.
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Мелітополі, оперативний супровід - управління стратегічних розслідувань в Херсонській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

 

© 2020 zap-inform

Мої відео