Запоріжжя Інформ

Служба судової охорони взяла під свій захист ще чотири судові установи

226451 ПЕРЕГЛЯДІВ


Сьогодні, 7 грудня, ще чотири установи системи правосуддя держави перейшли під охорону Служби судової охорони.
На Слобожанщині співробітники Служби взяли під свій захист Ізюмський міськрайонний суд Харківської області. Цей суд став 24-м об’єктом судової влади області, що перейшов під охорону Служби судової охорони.
Під час процедури взяття установи під охорону начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко представив колективові суду охоронців Феміди, які віднині охоронятимуть та підтримуватимуть громадський порядок у будівлі суду.
Також полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко провів низку робочих зустрічей, зокрема з головою та керівником апарату Ізюмського міськрайонного суду, головою Ізюмської міськради та представниками силових структур міста.
А на Закарпатті судові охоронці розпочали несення служби в Берегівському районному суді Закарпатської області.
Вітаючи в стінах судової установи співробітників Служби, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області Олександр Кошинський зазначив, що віднині в Берегівському районному суді буде набагато безпечніше.
До слів привітання долучився й голова суду Іван Ільтьо, який побажав судовим охоронцям добрих робочих буднів і висловив сподівання, що зміна організації охорони суду виправдає всі сподівання.
- Наші співробітники пройшли гарний вишкіл та готові самовіддано захищати всіх учасників судових процесів, - зазначив начальник Територіального управління Служби у Закарпатській області полковник Служби судової охорони Роман Мушак.
Берегівський районний суд став одинадцятою установою судової влади регіону, безпеку якої забезпечує Служба судової охорони.
На Дніпропетровщині 22-й орган судової влади області, Красногвардійський районний суд, відсьогодні охороняється Службою.
Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області полковник Служби судової охорони Сергій Швачка представив керівництву і працівникам апарату суду особовий склад, який здійснюватиме охорону та безпеку установи.
- Нарешті й ми дочекалися того часу, коли Красногвардійський суд перейшов під охорону співробітників Служби, які здатні забезпечити охорону та громадський порядок у нашому суді. Впевнений, що відсьогодні громадяни та судді будуть відчувати себе в повній безпеці, - зазначив голова суду Костянтин Дружинін.
А на Миколаївщині Служба взяла під свою охорону дванадцяту судову установу – Новоодеський районний суд Миколаївської області.
За доброю традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.
Наразі під охороною Служби вже перебувають 458 об’єктів судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає понад 1300 судових охоронців.

Теги: Служба судової охорони,ССО,судова охорона

© 2020 zap-inform

Мої відео