Запоріжжя Інформ

Вбивство через необережність – на Дніпропетровщині судитимуть жінку-військовослужбовицю

180221 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно військовослужбовиці однієї з військових частин ЗС України за фактом вбивства через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України).


За даними слідства, військовослужбовицю обвинувачено в тому, що вона, у вересні поточного року, під час спільного вживання спиртних напоїв із потерпілим, штовхнула його, від чого той впав на бетонне покриття та отримав перелом шийного відділу хребта. В результаті отриманої травми потерпілий помер.


Обвинувальний акт за цим фактом 04.12.2020 направлено до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області.
За скоєний злочин жінці загрожує покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура,військовослужбовиця,Новомосковський міськрайонний суд,вбивство через необережність,обвинувальний акт, Дніпро

© 2020 zap-inform

Мої відео