Запоріжжя Інформ

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова вручила відзнаки працівникам Донецької обласної прокуратури та привітала з одержанням квартир

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова вручила відзнаки працівникам Донецької обласної прокуратури та привітала з одержанням квартир
191490 ПЕРЕГЛЯДІВ

У четвер, 3 грудня 2020 року, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова привітала колектив Донецької обласної прокуратури з професійним святом. Участь у заході взяли Маріупольський міський голова та представники правоохоронних органів області.

«Ваш прокурорський колектив показав дійсно ефективну та злагоджену роботу. Минуло п’ять місяців, як ми зустрічалися тут на розширеній оперативній нараді з керівниками правоохоронних органів. Тоді ми визначили основні напрями запобігання і протидії злочинності в умовах збройного конфлікту та тимчасової окупації окремих районів Донеччини. Та наша зустріч не пройшла даремно – запроваджено системну роботу правоохоронців області із виявлення та документування стійких злочинних угруповань, які організовують торгівлю зброєю, яка до цього фактично не велася. Як результат, припинено майже 130 спроб вивозу зброї, боєприпасів та вибухових речовин», - підкреслила Генпрокурор.

З нагоди професійного свята Генеральний прокурор вручила працівникам Донецької обласної прокуратури відомчі заохочувальні відзнаки: нагрудні знаки «Почесний працівник прокуратури України» та «За сумлінну службу в органах прокуратури», а також грамоти Генерального прокурора та подяку від Прем’єр-міністра України.

Ще 10 прокурорів отримали сертифікати на квартири у рамках спільної регіональної програми Донецької обласної державної адміністрації та Маріупольської міської ради. Усі новосели – внутрішньо переміщені особи, які присвятили службі в органах прокуратури понад 10 років свого життя.

«Ви працюєте в надзвичайно складних умовах, тому бажаю вам ще більше стійкості, незламності, сили духу, невпинно заслуговувати довіру людей. А ще - щоб гордість за свою професію була підкріплена і морально, і матеріально», - побажала працівникам прокуратури Донеччини Генпрокурор.

Ірина Венедіктова подякувала прокурорам за високу якість реалізації конституційних функцій у сфері протидії злочинності та забезпечення системного збору доказів військової агресії Російської Федерації, які можуть бути представлені до Міжнародного кримінального суду, а також за виявлення і припинення проявів антидержавної діяльності, запобігання спробам дестабілізації та тероризму.

© 2020 zap-inform

Мої відео