Запоріжжя Інформ

Перед судом постануть троє сутенерів, які створили на Донеччині «бізнес» із надання інтимних послуг

Перед судом постануть троє сутенерів, які створили на Донеччині «бізнес» із надання інтимних послуг
196968 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокурорами Донецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох осіб за фактами сутенерства, вчиненого організованою групою (ч. 3 ст. 303 КК України).
На початку 2023 року мешканка м. Павлограду задля отримання незаконного прибутку вирішила організувати «сервіс» з надання послуг інтимного характеру у м. Мирнограді і м. Покровську. До свого бізнесу жінка залучила двох мешканців м. Дніпра, з якими підшукала вісьмох «працівниць» віком від 18 до 40 років, втягнувши їх у зайняття проституцією.
 
          
 
За розробленою ділками схемою, «клієнти» замовляли послуги сексуального характеру по телефону, номер якого власники мережі рекламували через інтернет-сайти й серед знайомих. З’єднавшись з «адміністратором», відвідувачі ознайомлювалися з прайсом «борделю». В середньому за годинний «прийом» у дівчат чоловікам треба було викласти від 12 000 до 20 000 грн. Після сплати завдатку «водій компанії» привозив дівчат в обумовлені місця з Дніпропетровської області.
 
     
 
У вересні 2023 року протиправну діяльність організованої групи викрито та припинено. Максимальне покарання за санкцією статті - 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 zap-inform

Мої відео