Запоріжжя Інформ

Службова недбалість зі збитками понад 4,2 млн грн під час реконструкції медзакладу – на Київщині підозрюється директор лікарні

Службова недбалість зі збитками понад 4,2 млн грн під час реконструкції медзакладу – на Київщині  підозрюється директор лікарні
418954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Бориспільської окружної прокуратури на підставі зібраних доказів повідомили про підозру директору однієї з  районних лікарень Київської області за фактом використання підроблених документів та службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).
  
За даними слідства, під час підготовки проектно-кошторисної документації директорка необґрунтовано завищила вартість устаткування та медичного обладнання. В подальшому між службовою особою та переможцем тендеру укладено договір підряду, згідно з яким передбачалося проведення реконструкції частини приміщення районної лікарні у Бориспільському районі.
  
Надалі підозрювана підписала звітну документацію, яка слугувала підставою для перерахування товариству надмірно понад 4,2 млн грн бюджетних коштів. 
  
Саме на таку суму, згідно з висновками експертиз, завищено вартість устаткування та медобладнання.
  
Досудове розслідування здійснюється слідчими Бориспільського ГУНП в Київській області.  
  
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 zap-inform

Мої відео