Запоріжжя Інформ

Справу про незаконне зберігання цигарок вартістю 2,1 млн грн на Закарпатті скеровано до суду

Справу про незаконне зберігання цигарок вартістю 2,1 млн грн на Закарпатті скеровано до суду
393062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області, за результатами розслідування кримінального провадження, скерували до суду справу щодо незаконного зберігання цигарок громадянином України. Співробітники БЕБ спільно з прикордонниками відділу боротьби з транскордонною злочинністю ГОРВ Мукачівського прикордонного загону виявили місце зберігання підакцизної продукції. Тютюнові вироби мешканець міста Ужгород планував незаконно реалізувати на території Закарпатської області.

За результатами обшуків у приватному домоволодінні, було виявлено та вилучено тютюнові вироби без марок акцизного податку різних торгівельних марок в загальній кількості майже 39 тис. пачок. Орієнтовна вартість вилученої контрафактної продукції становить 2,1 млн грн.

Фігуранту кримінального провадження повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту, транспортування з цією метою та зберігання з метою збуту незаконно виготовлений тютюнових виробів).

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ в Закарпатській області за оперативного супроводу 27 прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі ДПС України та процесуального керівництва прокурорів Закарпатської обласної прокуратури

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області арештували тютюнові вироби без марок акцизного податку України та транспортний засіб. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить 1,5 млн грн.

 

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,суд, контрафактні цигарки,підробка,електронні сигарети

© 2020 zap-inform

Мої відео