Запоріжжя Інформ

БЕБ у Чернівцях вилучило понад 800 бегінбоксів з горілкою

БЕБ у Чернівцях вилучило понад 800 бегінбоксів з горілкою
348083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області вилучили з незаконного обігу контрафактні алкогольні напої. Продукцію реалізовували без марок акцизного податку.

Встановлено місце накопичення контрафактної продукції. Фігурант продавав алкоголь на ринку та через сайти оголошень, відправляв горілку службами доставки. 

Співробітниками територіального управління проведено низку обшуків за адресами зберігання та реалізації незаконно виготовленої продукції. Виявлено та вилучено з незаконного обігу понад 800 бегінбоксів об‘ємом по 10 літрів кожна без марок акцизного податку. Загальна вартість вилученого складає понад 700 тис. грн.

Наразі триває встановлення всіх обставин злочину і джерела походження контрафакту. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи територіального управління БЕБ у Чернівецькій області, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Бюро економічної безпеки викрили групу осіб, яка налагодила схему нелегального виробництва та збуту підроблених алкогольних напоїв на Львівщині. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-zupynylo-nelehalne-vyrobnytstvo-alkoholnykh-napoiv-na-lvivshchyni

#Бюро_економічної_безпеки #Україна  #ukraine  #БЕБ  #Бюро  #Бюджет #Економіка #Безпека  #кібер #VPN  #проксі_центр

 

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, Україна,ukraine, економіка,безпека,бегінбокс

© 2020 zap-inform

Мої відео