Запоріжжя Інформ

Російський агресор вбив ще двох дітей на Донеччині - жахливі наслідки ворожих атак

Російський агресор вбив ще двох дітей на Донеччині - жахливі наслідки ворожих атак
350704 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 3 липня 2022 року окупаційні війська рф обстріляли м. Слов’янськ, внаслідок чого загинули шестеро людей, серед яких батьки з 9-річною дитиною, ще 15 отримали осколкові поранення.
1-2 липня 2022 року російські збройні сили застосували проти мирних мешканців Донеччини різнокаліберну артилерійську зброю, у тому числі реактивні системи залпового вогню «Смерч». Також у Слов’янську через нищівні атаки загарбників цими днями у своїх домівках та на подвір’ях загинули п’ятеро цивільних осіб та троє зазнали важких осколкових поранень. Один чоловік загинув у с. Новомиколаївка Краматорського району та ще чотирьох людей поранено в результаті ворожої атаки на м. Добропілля.
Окрім цього, під вогонь окупантів потрапили с. Катеринівка Краматорського району, міста Костянтинівка та Краматорськ.
В усіх обстріляних населених пунктах зруйновані та пошкоджені десятки житлових будинків, від вибухів постраждали територія колишнього підприємства, господарські споруди та автомобілі, на 24 гектарах сільгоспугідь згоріла пшениця.

© 2020 zap-inform

Мої відео