Запоріжжя Інформ

На Дніпровщині чоловік крав комунальну власність

На Дніпровщині чоловік крав комунальну власність
156862 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як виявилося, інколи крадії цуплять не тільки цінні речі, а й навіть будівельні матеріали. І їм не заважає ні те, що це досить тяжкі предмети, ні факт того, що це взагалі майно комунальної власності. У Синельниковому саме така ситуація і відбулася.

Зі слів поліції області, крадіжка сталася вночі близько третьої години. Тоді в Синельниковому, що знаходиться на Дніпровщині, на вулиці, конкретно – на перехресті вулиць Центральна та Богми, стояли будівельні матеріали, які використовувалися для ремонтних робіт на відрізку дороги. Це були плити для створення бордюрів. Найлегший такий камінь може важити близько 20 кг. Але чоловік примудрився викрасти кілька таких та відвезти до себе додому.

Пропажу помітили за кілька годин. Поліції вдалося встановити, хто це міг бути. Чоловіка затримали й відправили до відділку. Правопорушником виявився місцевий житель, якому 35. Раніше він вже притягувався до відповідальності за злочини, причому також майнові.

В будинку затриманого було проведено обшуки. Там і знайшли матеріали, що зникли. Їх було вилучено.

Чоловікові тепер планується оголосити підозру. І хоча слідство ще триває, але відомо, що зловмисникові загрожує відповідальність за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Можливі санкції від штрафу і до позбавлення волі до трьох років.

© 2020 zap-inform

Мої відео