Запоріжжя Інформ

На Київщині встановлюють обставини крадіжки автомобіля

На Київщині встановлюють обставини крадіжки автомобіля
385325 ПЕРЕГЛЯДІВ

У міста Васильків Обухівського району Київської області працівниками оперативно-слідчої служби було зафіксовано випадок викрадення транспортного засобу.

 

До одного з відділень поліції даної місцевості подзвонив схвильований чоловік зі звісткою про крадіжку його машини “ВАЗ”. Оперативники швидко прибула за вказаною адресою, щоб розпочати розслідування. Також потерпілий (33 роки) повідомив поліцейських, що після завершення робочого дня лишив автомобіль підприємстві й пішов додому, але не пам’ятав чи замкнув його. На наступний день його вже не було знайдено на тому місці.

 

В ході проведення слідчих дій було розшукано злочинця — чоловік віком 24 роки, колега жертви. Він визнав свою провину та сказав, що помітив незачинене авто й захотів скористатися такою нагодою. Після викрадення транспортного засобу стрімко попрямував у місто Миргород — його рідний дім.

 

Наразі за фактом злочину відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Крадію повідомлено про підозру та можливе покарання у вигляді обмеження волі терміном від 3 до 5 років чи утримання за ґратами терміном від 3 до 5 років. Слідство продовжується.

© 2020 zap-inform

Мої відео