Запоріжжя Інформ

З Днем працівника прокуратури!

З Днем працівника прокуратури!
360581 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Високий професіоналізм та вміння, принциповість та витримка прокурорів та працівників прокуратур, встановлення верховенства права, - необхідні елементи існування Української Держави.

   Українські прокуратури сьогодні працюють в непростих умовах світової пандемії та збройної агресії РФ. Проте, завдяки самовідданій та безкомпромісній праці прокурорів спеціалізованих прокуратур у військовій та оборонній сфері, забезпечується правопорядок у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, що зміцнює обороноздатність України.

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону вітаю з професійним святом усіх, для кого служіння закону є головним життєвим принципом!

   Колегам-прокурорам, працівникам прокуратури від щирого серця бажаю міцного здоров’я, сімейного затишку, наснаги та злагоди!  Нехай на шляху подальшої розбудови України, як правової держави, ваші професійні успіхи завжди базуються на таких поняттях, як справедливість, закон і захист!

Зі святом!


Андрій Шошура,
керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,прокурори,працівники прокуратури,З Днем працівника прокуратури!,зі святом,правопорядок

© 2020 zap-inform

Мої відео